2008 – Tijdmachine

3e prijs – 105,4 punten

Wat is Tijd? Is Tijd de vierde dimensie? Is Tijd ongrijpbaar? Reizen in de Tijd is een fenomeen dat de mensheid al sinds jaar en dag boeit. Het ontwerpen van een tijdmachine, waarmee men objecten, dieren of personen kan verplaatsen in de tijd, is dan ook een uitdaging die het voorstellingsvermogen van menig mens ver overtreft.
En toch is aan de bouw van deze tijdmachine slechts een periode van 8 maand aan onderzoek, voorbereiding en bouw voorafgegaan. U zult allen dan ook getuige kunnen zijn van het spannende moment waarop de machine voor de eerste keer in werking wordt gesteld. Zoals u zult ervaren gaat dit niet zonder enige tegenslag, echter wordt er met man en macht getracht om de nodige instellingen en aanpassingen aan te brengen, zodat de geplande tijdreis op gang gebracht kan worden.
Gaat dit lukken? Waarheen leidt de reis? Toekomst of verleden? Is het werkelijk mogelijk? Zorg dat u erbij bent om het zelf mee te maken!!

Ontworpen door : Pieter ten Pas en Erik Dunnewold

Meer foto’s in ons fotoalbum van onze Facebook-pagina