2020 – Volksfeest Winterswijk vindt dit jaar geen doorgang [persbericht Vereeniging Volksfeest]

Naar aanleiding van de geactualiseerde richtlijn van de regering, dat er tot 1 september geen evenementen meer mogen worden gehouden, heeft het bestuur van Vereeniging Volksfeest definitief besloten dat het jaarlijkse Volksfeest, in het laatste weekend van augustus, in Winterswijk geen doorgang zal vinden. Er zal door Vereeniging Volksfeest dit jaar geen enkele festiviteit of activiteit georganiseerd worden.

Dit betekent eveneens, dat er dit jaar geen bloemencorso door de straten van Winterswijk zal rijden. Ten gevolge daarvan zal Vereeniging Volksfeest dit jaar ook niet huis-aan-huis collecteren voor de bijdrage aan dit bloemencorso en de kinderspelen.

Uiteraard is dit een teleurstelling voor alle betrokkenen en vinden we het jammer dat we dit jaar geen feest voor de inwoners van Winterswijk kunnen organiseren. We staan achter het besluit van de regering en hopen iedereen volgend jaar tijdens Koningsdag en Volksfeest opnieuw te ontmoeten.

Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid en veel sterkte toe in deze uitdagende tijden.